Hejsan, 

Vi Niklas & Karin vill hälsa er välkomna till KaniSkolan magiska värld

Hejsan Niklas här..
Vår verksamhet skulle vi vilja beskriv mer som en livsstil än som ett företag. Vi älskar det vi gör och har genom våra studier och vår träning inom bla shamanism, astrologi, numerologi, witchcraft, naturmedicin mm intresserat oss för hur olika naturtraditioner ser på livets mysterier.

KaniSkolan
KaniSkolan är indelad i tre delar. 

  1. Undervisning från Niklas bakgrund inom naturmedicinen, hormoner, orthomolekylär medicin, kroppens inre miljö, syrabasblansen, kosttillskott mm
  2. Undervisning från Karins bakgrund inom psykologisk astrologi, numerologi, tarot, färg terapi mm
  3. Undervisning från vår (Karin & Niklas) gemensamma träning med våra lärare från "The spirits of the 104". En träning  och utbildning som startade 4 augusti 2003 och pågår fortfarande...

Vad är "Spirits of the 104"?

Spirits of the 104 kan beskrivas som ett council eller råd.  Rådet består av representanter och lärare från många olika naturtraditioner, världar och dimensioner som delar med sig av sin visdom och kunskap till de som vill lyssna. "The spirits of the 104" kanaliseras av det unika tracemediet Karin Ugander.

Sedan 2003 har vi fortlöpande fått undervisning och träning av dessa fantastiska lärare. KaniSkolans underlag för undervisning växer för varje år och i dag finns det flera grenar av undervisning inom KaniSkolans tak. Här nedan följer de utbildningar som kommer från "the spirits of the 104"
  •  StarCode Healing systemet är en härlig och kraftfull behandlingsform med spännande undervisning om människans evolution genom livets träd.  
  • Alven traditionen är en mysterieutbildning. Som i alla mysterieskolor är undervisningen upplevelsebaserad. Undervisningen bygger på visdom och kunskaper från shamanska och magiska naturtraditioner. Alvenutbildningen går man ett år i taget och man har tre mentorer kopplade till sig under hela utbildningstiden. 
  • Pyramidundervisningen eller hjärtats labyrint. Pyramidundervisningen är det senaste blocket av undervisning vi blivit tilldelade och tränade i. Den urgamla pyramidundervisningen beskriver hur flödet av medvetenhet passerar genom hjärtats 7 klaffar och hur förståelsen av den rörelsen kan ge "Sweetness in life". Pyramidundervisningen eller hjärtats labyrint som den också kallas är inte bara en beskrivning- eller förklaringsmodell av vilka steg människan passerar i hjärtat vid varje ny passage i livet, utan en inre resa genom hjärtats mysterier.


Personlig kraft
Genom åren på KaniSkolan har vi sett många människors liv förändras genom den spännande, visdom, undervisning och träning som dessa härliga "Spirits" eller lärare kommer med. Var undervisningen kommer i från spelar kanske inte så stor roll utan vad den kan göra för att hjälpa oss att bli starkare som människa och stå stabil när det börja blåsa är det som är av vikt. I den tid vi lever i nu går allt väldigt fort och det blåser allt mer runt om kring oss alla.

Vad krävs?
På KaniSkolans kurser & utbildningar krävs inga förkunskaper. Det som krävs är öppet hjärta och ett öppet sinne samt ett mod att våga se livet och välden på ett nytt sätt. På KanSkolan har vi haft allt i från Coacher, psykologer, butiksbiträde, socionomer och företagsledare till jurister, Yoga instruktörer, ingenjörer, sjuksköterskor, terapeuter, Healers, hundtränare osv... Det gemensamma med alla oavsett vilken bakgrund man kommer ifrån är att alla har kommit till en plats i livet där det är något som "skaver i skon".  Man vill komma vidare, man vill förändra, livet står och stampar, man känner att en form frustration eller att en nyfikenhet trycker på och man vill eller behöver få in något nytt i livet. Ja, då kan KaniSkolan kanske vara något för dig...Våra produkter

Vi är jätteglada för våra produkter som vi tillverkar och säljs via bla Kani NaturApotek. Med vår bakgrunden inom naturmedicin, shamanism och witchcraft älskar vi allt som har med örter, dofter, oljor och naturen att göra. Vi följer även planeternas rörelse när vi tillverkar våra produkter. Vi tillverkar avslappnande produkter när naturen är i en avtagande fas och uppiggande produkter när naturen är i en aktiv fas. Vi upplever också att ju mer vi lär oss, ju bättre relation vi får med växterna och naturen ju bättre effekt har produkterna. Livet är roligt, spännande och magiskt. Om Niklas

2000 tog Niklas Ugander över ägandet av KANI och är idag VD för KANI NaturApotek AB och rektor för KANI Skolan.  Niklas är uppvuxen i Skåne men har sina rötter i Norrland. Niklas resa genom livet har fört honom från företagsvärlden och näringslivet till helandets konst och naturmedicin.  Intresset för den alternativa värden började långt tidigare, men det var först efter en omvälvande händelse i livet som Niklas beslutade sig för att göra hälsa, personlig- och andlig utveckling till sin livsväg.

Niklas har i hela sitt liv varit intresserad av människan och livets mysterier. I slutet av 90-talet började han sin resa i den naturmedicinska världen. Han började då bl.a. studera Ortomolekylär medicin i Holland.  Niklas har haft populära kurser om bl.a. stress, stresshormoner, blodsocker, kroppens inre miljö, m.m. och arbetat som coach och rådgivare till terapeuter runt hela norden.

Niklas upplevde att naturmedicinens värld inte riktig räckte hela vägen. Detta i kombination med hans nyfikenhet på livets mysterier förde honom in på olika naturtraditioners sätt att se på hälsa. Hur påverkas vi människor av naturens cykler? Finns det koder eller kopplingar i till våra förfäder genom blodet som kan påverka oss här i dag, som man säger inom shamanismen och magiska traditioner? Finns det nycklar i de gamla naturtraditionernas visdom som kan hjälpa oss i modern tid?.

Dessa och många andra spännande frågeställningar förde honom in på en ny bana, där han började studera olika naturtraditioners sätt att se på människan och dess utveckling. 

Idag är Niklas lärare och rektor på KaniSkolan.


Föredrag om Kvantfysik, Energifält och Hälsa
Niklas intresse för energimedicin, kvantfysik och livets rörelse gör hans föredrag spännande och intressanta för såväl privatpersoner som terapeuter. Alla kan känna igen sig i Niklas levande exempel på hur tanken och inställningen till livet påverkar oss som människor, inte bara känslomässigt utan även spirituellt och mycket fysiskt och konkret.

Healing
Niklas har även arbetat med Healing i olika former sedan 1993. Niklas är Reiki Master och StarCode Master. StarCode Healingen är den Healing form han nu arbetar med. Inom StarCode Healingen finns även undervisningen om livets träd. Det är bl.a en beskrivningsmodell för människan evulotionära resa genom livet, precis som Judendomens Kabbala, Maya indianderna Yaxche, Hinduismens Asvattah eller vårt nordiska Yggdasil.

Shamanism & Magi
Niklas har studerat shamanska och magiska tekninker inom olika traditioner och kulturer sedan 2005. Han har bl.a studerat Shamanic witchcraft (USA), High witchcraft & Kabbala (USA), cermoniell magi. Han är även High Priest inom Alven Inner ring Tradition & Tempel of Witch Craft

Spirits of the 104
Det han upplever har gett honom mest av allt de saker han gjort är det de 16 år av träning i spirituell och andlig ledarskap av "the spirits of the 104".


 


Om Karin

Fjärde generationens Medium

Karin är fjärde generationens medium och redan som 20 åring började hon att ta emot klienter för rådgivning och konsultation. Karins intresse för färg ledde henne vidare till att bli utbildad AuraSoma färgterapeut.  Kunskapen om färg och den egna förmågan att läsa av människors energifält har Karin sammanfört med Niklas kunskap om örter och naturmedicin. Tillsammans har det skapat den nya produktserien med KaniOljor.

Karin har arbetat med Reiki Healing sedan -95 och blev Reiki Mästare-98. 

Karin är även utbildad inom Fjärrsyn och är en Extended Remote Viewer. Fjärrsyn är förmågan att införskaffa information från en annan plats eller tid genom att använda sina utökade sinnen. Karins lärare var David Morehouse som även har skrivit boken Psychic Warrior.

Pathfinder - KaniSkolans utbildning till Astronumerolog

Karin är huvudlärare och den som har satt samman KaniSkolans utbildning till Astronumerolog. I utbildningen kombineras Numerologi, Astrologi & Tarot. Kunskapsområden som Karin har många års erfarenhet av.

Numerologi grundar sig på när en person är född och  vilket namn som han eller hon har fått. Dessa uppgifter omkodas till  siffror som sedan bildar ett mönster och ett samband. Matematikern och filosofen Pytagoras anses vara den moderna Numerologins fader.

Psykologisk astrologi är en astrologi som främst riktar in sig på vad som händer inom människan och hennes psyke. Vilka  arketyper och byggstenar som finns, samt vilka relationer som de har  till varandra. Det är ett utmärkt redskap att använda sig av inom  coachning och samtal. Grunden till den psykologiska astrologin skapades  av Carl Gustav Jung.

Tarot är bilder och symboler som fungerar som en spegel till en människas inre landskap. Mycket av dess symbolik och myter är de som används idag inom modern psykologi och samtalsterapi. Tarot är något som har följt med Karin från hennes uppväxt och hon har över 25 års erfarenhet av tarot tolkning och konsultationer.

Shamanska och Magiska Traditioner

Karins norrländska rötter gav henne tidigt en stark kontakt med naturen. Detta har lett till ett utforskande av Shamanska och Magiska traditioner. Karin är utbildad Minister i Temple of Witchcraft i USA. Där har hon bland annat studerat Praktisk magi, Shamansk magi och Kabbala. 

Vägledning, Konsultationer & Utbildning

I dag arbetar Karin huvudsakligen med KaniSkolans utbildningar. Men hon har ibland sin mottagning öppen för konsultation. Där blandar hon sin mediala förmåga med sin erfarenhet av allt ifrån Astrologi till Praktisk Magi och Shamansk Healing.

Magiska Systrar & Bröder och FB

Karin är Administratör på Magiska Systrar & Bröders FB sida. Där skriver Karin en Astrologg och annat som är av Magiskt intresse. Sidan är mycket populär och har över 10 500 följare.