Happy Buddha - KaniOlja / kurs

Välkommen in till KaniOljornas magiska värld | taught by Karin Ugander

Course description

Happy Buddha - KaniOlja

Happy Buddha kan lite förenklat sammanfattas med "Hastighet & Glädje".

Gul färg har förmågan att fokusera sinnet, samtidigt som det öppnar upp för glädje och kreativitet. 

Happy Buddha innehåller oljor som arbetar i alla riktningar samtidigt och för dem samman. Ibland kan själen och personligheten dra åt olika håll och då kan man själv uppleva sig som splittrad. När energin blir samlad och själen dockas in med personligheten skapas en stark energi som ger både hastighet och glädje. Happy Buddha har en mjuk doft av Olibanum och Bergamott som öppnar upp vägen framåt.

Här får du ta del av workshopen eller föreläsningen Karin hade vid releasen av Happy BuddhaOljan. Du kommer också åter igen att få träffa på en av de härliga lärarna från "The spirits of the 104" som Kanaliseras genom Karin.

Karin Ugander
Karin Ugander
Din lärare under kursen
Grundare & Utbildningsansvarig på KaniSkolan

Fjärde generationens Medium

Karin är fjärde generationens medium och redan som 20 åring började hon att ta emot klienter för rådgivning och konsultation. Karins intresse för färg ledde henne vidare till att bli utbildad AuraSoma färgterapeut.  Kunskapen om färg och den egna förmågan att läsa av människors energifält har Karin sammanfört med Niklas kunskap om örter och naturmedicin. Tillsammans har det skapat den nya produktserien med KaniOljor.

Karin har arbetat med Reiki Healing sedan -95 och blev Reiki Mästare-98. 

Karin är även utbildad inom Fjärrsyn och är en Extended Remote Viewer. Fjärrsyn är förmågan att införskaffa information från en annan plats eller tid genom att använda sina utökade sinnen. Karins lärare var David Morehouse som även har skrivit boken Psychic Warrior.

Pathfinder - KaniSkolans utbildning till Astronumerolog

Karin är huvudlärare och den som har satt samman KaniSkolans utbildning till Astronumerolog. I utbildningen kombineras Numerologi, Astrologi & Tarot. Kunskapsområden som Karin har många års erfarenhet av.

Numerologi grundar sig på när en person är född och  vilket namn som han eller hon har fått. Dessa uppgifter omkodas till  siffror som sedan bildar ett mönster och ett samband. Matematikern och filosofen Pytagoras anses vara den moderna Numerologins fader.

Psykologisk astrologi är en astrologi som främst riktar  in sig på vad som händer inom människan och hennes psyke. Vilka  arketyper och byggstenar som finns, samt vilka relationer som de har  till varandra. Det är ett utmärkt redskap att använda sig av inom  coachning och samtal. Grunden till den psykologiska astrologin skapades  av Carl Gustav Jung.

Tarot är bilder och symboler som fungerar som en spegel till en människas inre landskap. Mycket av dess symbolik och myter är de som används idag inom modern psykologi och samtalsterapi. Tarot är något som har följt med Karin från hennes uppväxt och hon har över 25 års erfarenhet av tarot tolkning och konsultationer.

Shamanska och Magiska Traditioner

Karins norrländska rötter gav henne tidigt en stark kontakt med naturen. Detta har lett till ett utforskande av Shamanska och Magiska traditioner. Karin är utbildad Minister i Temple of Witchcraft i USA. Där har hon bland annat studerat Praktisk magi, Shamansk magi och Kabbala. 

Boka tid med Karin

Karin tar emot för mediala och clairvoyanta läsningar enligt överenskommelse.

Magiska Systrar & Bröder och FB

Karin är administratör på Magiska Systrar & Bröders FB sida. Där skriver Karin en Astrologg och annat som är av Magiskt intresse. Sidan är mycket populär och har över 10 500 följare.