Kärlekens olika ansikten - KaniOlja / kurs

Passion, Kommunikation, Själsfränder, Värderingar, Vänner, Självkärlek mm. | taught by Karin Ugander

Course description

Kärlekens olika ansikten - Kurs med KaniOljor

Det är inte alltid så lätt att förstå sig på kärlek. Vad är kärlek egentligen? Hur är det med kärleken till dig själv, dina vänner och din omgivning? Kan värderingar ha med kärlek att göra och inte minst hur är det men relationen till den själsliga kärleken?

Astrologi
Under den här kursen kommer vi att beröra fyra aspekter i kärlek. Vi tar hjälp av astrologins värld för att få mer förståelse för kärlekens mysterier. 

  • Månen & oljan Duvhjärta - Grundtryggheten och relationen till mamma.
  • Venus & oljan Magi -  Passionen och den blinda kärleken.
  • Merkurius & oljan Graal - Kommunikation i kärlek och relationer.
  • Neptunus & oljan Önskebrunn - Den själsliga kärleken.

KaniOljorna
Vi tittar på de olika aspekterna av kärlek och även deras koppling till Kanioljorna.

Du kommer att få tips och ideér på hur du kan jobba med oljorna både enskilt men även i det vi kallar ljusmagi.

Kanalisering
På den här kursen kommer du även att få bekanta dig med en av de andliga lärarna från "de 104". De 104 kan beskrivas som ett Council eller råd av andliga lärare som delar med sig av sin visdom och kunskap till de som vill lyssna. De kanaliseras genom Karin Ugander.

Med metaforer relaterade till toner och musik kommer en av dessa lärare här att beskriva och förklara hur de ser på kärlekens mysterier. Det är alltid roligt att lyssna på dem när de med mycket visdom och en stor knippe humor undervisar om livets mysterier.


Karin Ugander
Karin Ugander
Din lärare under kursen
Grundare & Utbildningsansvarig på KaniSkolan

Fjärde generationens Medium

Karin är fjärde generationens medium och redan som 20 åring började hon att ta emot klienter för rådgivning och konsultation. Karins intresse för färg ledde henne vidare till att bli utbildad AuraSoma färgterapeut.  Kunskapen om färg och den egna förmågan att läsa av människors energifält har Karin sammanfört med Niklas kunskap om örter och naturmedicin. Tillsammans har det skapat den nya produktserien med KaniOljor.

Karin har arbetat med Reiki Healing sedan -95 och blev Reiki Mästare-98. 

Karin är även utbildad inom Fjärrsyn och är en Extended Remote Viewer. Fjärrsyn är förmågan att införskaffa information från en annan plats eller tid genom att använda sina utökade sinnen. Karins lärare var David Morehouse som även har skrivit boken Psychic Warrior.

Pathfinder - KaniSkolans utbildning till Astronumerolog

Karin är huvudlärare och den som har satt samman KaniSkolans utbildning till Astronumerolog. I utbildningen kombineras Numerologi, Astrologi & Tarot. Kunskapsområden som Karin har många års erfarenhet av.

Numerologi grundar sig på när en person är född och  vilket namn som han eller hon har fått. Dessa uppgifter omkodas till  siffror som sedan bildar ett mönster och ett samband. Matematikern och filosofen Pytagoras anses vara den moderna Numerologins fader.

Psykologisk astrologi är en astrologi som främst riktar  in sig på vad som händer inom människan och hennes psyke. Vilka  arketyper och byggstenar som finns, samt vilka relationer som de har  till varandra. Det är ett utmärkt redskap att använda sig av inom  coachning och samtal. Grunden till den psykologiska astrologin skapades  av Carl Gustav Jung.

Tarot är bilder och symboler som fungerar som en spegel till en människas inre landskap. Mycket av dess symbolik och myter är de som används idag inom modern psykologi och samtalsterapi. Tarot är något som har följt med Karin från hennes uppväxt och hon har över 25 års erfarenhet av tarot tolkning och konsultationer.

Shamanska och Magiska Traditioner

Karins norrländska rötter gav henne tidigt en stark kontakt med naturen. Detta har lett till ett utforskande av Shamanska och Magiska traditioner. Karin är utbildad Minister i Temple of Witchcraft i USA. Där har hon bland annat studerat Praktisk magi, Shamansk magi och Kabbala. 

Boka tid med Karin

Karin tar emot för mediala och clairvoyanta läsningar enligt överenskommelse.

Magiska Systrar & Bröder och FB

Karin är administratör på Magiska Systrar & Bröders FB sida. Där skriver Karin en Astrologg och annat som är av Magiskt intresse. Sidan är mycket populär och har över 10 500 följare.